СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 04.11.2019

Відкриття Чемпіонату

4 листопада у залі Телецентру відбулися урочистості з приводу відкриття XIX Чемпіонату України з міні-футболу серед аматорських команд енергокомпаній, на якому були присутні учасники 15 –ти команд з різних куточків України.
Гостинна Житомирщина зустріла учасників змагань смачними,  запашними караваями, які були вручені капітанам команд.
У привітальному слові Голова Правління АТ «Житомиробленерго» Олексій Шекета зазначив: Це приємна і відповідальна місія, проводити такий чемпіонат. Це дуже важливе для нас питання, якому передує тільки наше основне завдання – передача електричної енергії. Подякуйте керівникам Ваших компаній, що віднайшли можливості у цей не легкий час прийняти участь у цих змаганнях.  Цього року жеребкування відрізнялося від інших, тому що у ньому приймали участь представники кількох команд. Ми забезпечимо відеотрансляцію всіх ігор і Ваші колеги зможуть побачити гру кожної команди у режимі реального часу і зможуть повболівати за Вас». 
Далі, на правах господаря Чемпіонату, Олексій Михайлович Шекета оголосив  XIX Чемпіонат України з міні-футболу серед аматорських команд енергокомпаній відкритим.
Під час урочистостей гостей здивували трюки футбольних фрістайлерів. Хлопці з такою легкістю виконували вправи з м’ячем, що здавалося це дуже легко. Прямо на сцені провели майстер клас для кількох гравців і виявилося, що найпростіші трюки не так вже і просто повторити. Святкову атмосферу допомогала створити співачка Ангелія. 

Фото- та відеоматеріали на сторінці чемпіонату.