СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 07.12.2018

Виробнича нарада

6 грудня  відбулася виробнича нарада під головуванням Олексія Шекети за участю начальників РЕМ  та керівника енергопостачальної компанії ЖОЕК  по  підведенню проміжних підсумків по переходу до роботи в умовах ринку електричної енергії, якій відповідно до Закону України «Про ринок електричної енергії» .  На нараді приділили особливу увагу укладанню договорів на розподіл електроенергії,   особливостям  розрахунків у грудні та січні місяцях. Керівник ЖОЕК Андрій Гуцало поінформував присутніх щодо особливостей постачання електроенергії  юридичним споживачам по вільним цінам та тим,  кому надаватиметься універсальна послуга. 
Як повідомлялося раніше, з 1 січня 2019 року у відповідності до Закону України «Про ринок електричної енергії» усі споживачі електроенергії мають укласти два договори на розподіл електроенергії та на постачання.