СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 30.11.2018

Шановні побутові споживачі!

АТ «Житомиробленерго» інформує

На виконання вимог постанови НКРЕКП від 14.03.2018р. №312 побутові споживачі електричної енергії на території Житомирської області в листопаді місяці разом з рахунком отримали заяви приєднання до умов Договору споживача про надання послуг з розподілу (передачі) електричної енергії та умов Договору про постачання електричної енергії постачальником універсальних послуг. У зазначених заявах повідомляється про учасників роздрібного ринку електроенергії, які будуть здійснювати відповідно розподіл та постачання електричної енергії на території Житомирської області.

Отримавши заяву разом із рахунком, споживач повинен оплатити рахунок і уважно ознайомитись зі змістом заяви та, у разі  відсутності зауважень підписати та, за можливості, передати її будь-яким зручним способом.

Навіть, у випадку не підписання такої заяви – приєднання, споживач вважається таким, що приєднався до умов відповідного публічного договору, якщо: не подав письмові заперечення проти приєднання до публічного договору та/або  фактично спожив електричну енергію через мережі АТ «Житомиробленерго».

Таким чином жодних інших додаткових документів (договорів) підписувати не потрібно.