СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 21.03.2017

Працівники Житомиробленерго відвідали Закарпаття

Не перестаємо  милуватися й захоплюватися чарівністю нашої країни. Її краса як рукотворна, так і природня - неперевершена, її перлини розкидані по усій території. Збираючи їх для спогадів збагачуєш душу, розширюєш пізнання не тільки рідної країни, але і всесвіту. Цього разу працівникам енергетичної компанії, які працюють  в підрозділі  ІТ технологій, і членам їхніх родин відкривала свою унікальність західна Україна. Така нагода відпочити разом з родинами  відбулася завдяки сприянню Голови Правління Житомиробленерго Олексія Шекети та голови профспілки Михайла Невмержицького, за що від групи, що повернулася з чудової поїздки, велика подяка.
Краса Мукачівського Замку Паланок  та Ужгородського замку зачарувала житомирських енергетиків, а термальні води басейнів у Берегово викликали неабияке захоплення  від задоволення як у дорослих, так і у  дітей. До того ж дуже пощастило з погодою.