СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 20.03.2017

Дресс-код – вишиванка

Щороку в третій четвер травня  відзначають День вишиванки. Це поки ще  відносно нове народне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу.

Поважаючи традиції, 18 травня 2016 року в ПАТ “ЕК ”Житомиробленерго” з нагоди Дня вишиванки оголошується конкурс «Найкраща вишиванка Житомиробленерго 2017».

Минулого року колективи 24 районів електромереж та управління продемонстрували справжній  парад вишиванок , тим самим засвідчили як важливо зберігати наші прадавні символи й передавати наступним поколінням.

Приз за найкращу вишиванку отримає працівник чи працівниця Товариства, яка/який прийде на роботу 18 травня у вишиванці та збере найбільше голосів журі. Для цього необхідно сфотографувати та надіслати фото з вишиванкою 18.05.17 на ел.адресу: L.Cameron@co.ztoe.com.ua та вказати ПІП та посаду працівника, підрозділ та короткі відомості про вишиванку (її особливості: вид тканини:бавовна, льон, домоткане полотно..., вид вишивки, чи ручна робота, ім’я майстра тощо, якщо такі данні  відомі).

Крім того, кожен РЕМ та дирекція обирає найкращу вишиванку серед підпорядкованих працівників, володар/ка найкращої вишиванки підрозділу Житомиробленерго отримає приз.

Вишиванки, які минулого року були найкращими у цьому році оцінюватися не будуть. Тож, дресс-код 18 травня для працівників ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» – вишиванка! Крім фотографій претендентів на призи,  для публікації на сайті Товариства необхідно також прислати  колективні ( у вишиванках)  фото підрозділів.