СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 07.08.2019

Народний музей «Історії енергетики Житомирської області» запрошує в гості

Літні канікули у школярів добігають кінця, але ще кілька тижнів діти насолоджуватимуться ними, тож запрошуємо провести змістовно  час разом з дітьми у музеї "Історій енергетики Житомирської області", який зручно розташований у центрі міста за адресою м.Житомир, вул. Перемоги,10.

Тут можна дізнатися про історичні події та сьогодення, про розвиток енергетичної галузі Житомирщини, про людей, які творили цю історію та самовіддано розбудовували галузь, від якої залежили як промисловість і сільське господарство, так і добробут людей. В музеї можна побачити унікальні експонати, наприклад – оригінальна  карта електромереж, Житомира, яку виготовили німецькі окупанти під час Другої Світової війни. Знайшли у музеї місце експонати, які свідчать про події на сході країни, серед них свідчення постійної підтримки енергетиками Житомирщини українських бійців у зоні проведення АТО.
За допомогою реалистичных макетів, як дітям, так і дорослим буде цікаво дізнатися про особливості та  принципи, за якими електрична енергія крокує від атомної станції до оселі. Адже, мало хто замислюється, яким чином електрична енергія потрапляє до домівки, коли вмикає, на приклад,  електролампочку.
Для відвідування музею, бажано попередньо зателефонувати за номером: (0412) 40-21-52, або 0674147190.