СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 01.03.2017

3 роки з моменту першого дзвінка до кол-центру Житомиробленерго

Оператори Кол-центру Житомиробленерго вже 3  роки поспіль консультують споживачів електричної енергії. Вдень і вночі чемно та невтомно  працівниці енергокомпанії відповідають на дзвінки мешканців Житомирської області з тих чи інших питань. Найбільше дзвінків  у 2016 році було з приводу передачі показів приладів обліку, таких звернень було більше 225тисяч.
Начальник Кол-центру Алла Ляшук стверджує, що  за 12 місяців Кол-центр прийняв 544028 дзвінків. Серед них були питання приєднання, питання щодо роботи приладу обліку, проблеми  з електропостачанням, питання щодо пільг та субсидій тощо. Чимало звернень від громадян стосовно крадіжок електричної енергії та обладнання, за що енергопостачальна компанія дуже вдячна.
Нагадуємо номер телефону Кол-центру: (0412) 40-21-50, який до Ваших послуг цілодобово!