СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 22.02.2017

Поїздка житомирських енергетиків до Чернівецької області вдалася на славу

Одразу 40 працівників Житомиробленерго минулими вихідними  відправилися до Чернівецької області, у гірськолижний курорт Мигово. Це стало можливим завдяки ініціативі керівника енергокомпанії Олексія Шекети та за підтримки голови профспілки Михайла Невмержицького. Головною ідеєю поїздки було об’єднати колектив, дати можливість працівникам енергокомпанії  відпочити  у мальовничих горах, подихати свіжим повітрям та черговий раз упевнитися, що в Житомиробленерго працювати дійсно  престижно – тут дбають про кожного.

Перед поїздкою переважна більшість не мала уяви про відчуття, які дарує опанування гірськолижними спусками, але напрочуд швидко навчилися  та полюбили цей вид активного зимового відпочинку. Порадували також  гостинність Чернівецького краю і  гарна погода.