СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 17.02.2017

Вітаємо Голову Правління із Днем народження!

Шановний, Олексію  Михайловичу!

Прийміть найщиріші поздоровлення з нагоди Вашого дня народження! Цей день подарував    світу таку чудову та яскраву особистість, добру та мудру людину, а нам, трудовому  колективу «Житомиробленерго», сильного лідера з блискучими якостями керівника. Важливість цих рис множиться у рази, враховуючи відповідальність та важливість ефективної роботи підприємства, яке Ви очолюєте,  для енергетичної  галузі України!

Як мудрий керівник, Ви визнаєте значимість кожного працівника Товариства, як принципова людина, стоїте на сторожі справедливості та Закону. Захищаєте інтереси компанії, дбаєте про її працівників, але й з великою повагою відноситеся до кожного споживача. Ваші добрі справи, якими Ви із щирим серцем постійно слугуєте людям – є  яскравим прикладом для інших.

Прийміть,шановний Олексію Михайловичу, наші побажання довгі роки вести за собою колектив  «Житомиробленерго», невичерпної енергії, міцного здоров’я, миру та злагоди! Нових звершень і здобутків! Нехай Бог оберігає Вас і допомагає Вам нести цьому світові  світло добра!

Без перебільшення можна сказати, що Ви, завдяки Вашому розуму, цілеспрямованості, наполегливості, харизмі та найкращим людським якостям багато зробили і робите для процвітання багатьох енергокомпаній України! Ваш лідерський хист веде за собою  кількатисячний колектив у обраному руслі  відповідальності, принциповості і чесного виконання своїх обов’язків перед споживачами. Успішності Компанії слугують і Ваш професіоналізм,  і досвід і блискучі ділові якості. Ми впевнені, що попереду на Вас чекають ще багато звершень!

Прийміть,шановний Олексію Михайловичу, наші побажання продовжувати нести те світло добра і миру, яке Ви обрали творити, відчувати радість від життя,  сприяти миру і злагоді, а Господь Бог нехай оберігає Вас, зміцняє і надихає!

 

З найкращими побажаннями
Трудовий колектив
ПАТ «ЕК»Житомиробленерго»