СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 04.02.2017

Підведено підсумки річної роботи Товариства

Відбулася виробнича нарада під головуванням Олексія Шекети по підведенню підсумків роботи енергокомпанії за 2016 рік. Цього разу нараду провели на базі Житомирського  РЕМ.

Особливістю наради було те, що в ній  прийняв участь начальник інспекції Держенергонагляду в Житомирській області Володимир Андрійович Лушкін. У своєму виступі  він зупинився на необхідності продовжувати плідну спрівпрацю між обленерго та Держенергонаглядом у напрямку забезпечення безперебійного електропостачання споживачів області. Під час наради  обговорювалися питання фінансово-економічної  діяльності Товариства, виконання плану реалізації  електричної енергії  та ТВЕ, питання виробничо-технічної діяльності Компанії,   ефективність використання матеріальних ресурсів та паливно-мастильних  матеріалів, стан виконання інвестпрограми та ремонтно-будівельних робіт, а також стан  трудової дисципліни та охорони праці.
На нараді докладно зупинилися  також на заходах  щодо виявлення та запобігання корупційних правопорушень у діяльності Товариства та обов’язки керівників структурних підрозділів з дотримання  Антикорупційного законодавства.

Підчас наради оголошено результати рейтингу РЕМ. Низку лідерів, за результатами рейтингу, знову очолив Народицький РЕМ, за ним друге місце посів Житомирський і третє – Баранівський РЕМ. Останнє місце рейтингу зайняв Олевський РЕМ, передостаннє місце зайняв Лугінський, а 22 сходинка належить Черняхівському  РЕМ.