СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 31.01.2017

Через січневі ДТП Житомиробленерго закликає водіїв бути обережними за кермом та дотримуватися правил дорожнього руху

Одразу 2 випадки ДТП у січні місяці, які спричинили пошкодження обладнання та майна енергопостачальної компанії наштовхують на думку, що водії все частіше нехтують правилами дорожнього руху, не завжди беруть до уваги стан дороги та погодні умови. Останні випадки, нажаль, підтвердили це.
Подія мала місце 27 січня в Романівському районі. Авто врізалося в електроопору, у результаті чого, електроопора зламалася й привалила автомобіль. Водій, який залишив населений пункт на багато годин без світла,  зазнав тілесних ушкоджень. Але тільки цим йому відбутися не вдалося. Як наслідок  – відшкодування завданої енергокомпанії чималої шкоди.
Інша дорожньо-транспортна пригода сталася 22 січня у місті Житомирі на вул. Жуйка.
Водій автомобіля не обрав небезпечної швидкості, у результаті чого не впорався з керуванням і вилітив за межи проїзжої частини. Автомобіль  проламав паркан та жорстко приземлився на території  “Житомиробленерго”. На щастя, обійшлося без жертв. Але окрім отриманого стресу на водія чекають матеріальні затрати не тільки на відновлення машини, а й на поновлення огорожі.


Тож, шановні водії, завжди пам’ятайте про високу відповідальність за кермом та дотримуйтеся правил дорожнього руху!