СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 25.01.2017

І концерт подивитися, і зробити добру справу

Працівники ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» мають нагоду подивитися гарний концерт і тим самим допомогти багатодітній родині отримати дах над головою.

Трудовий колектив ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» славиться своєю благодійною діяльністю. Люди діляться своїми грошима, аби разом допомогти  тому, хто опинився у біді.

Такої підтримки наразі потребує багатодітна родина Гуменюків. Будинок сім’ї, в якій виховується 10 дітей згорів, на відновлення сусіднього будинку для цієї родини необхідні кошти. ДГО «Все робимо самі» організовує благодійний концерт, гроші від якого будуть спрямовані саме на відновлення будинку для родини Гуменюк.

Ціна квитка – 40 грн. Організатори обіцяють виступи фіналіста конкурсу Україна має таланти» гурту «Чіп» та інших творчих колективів. Організатори благодійної акції приготували глядачам ще й сюрприз.

Концерт відбудеться 10 лютого в міському палаці культури о 19:00.

Аби придбати квитки на концерт, звертатися до помічника Голови Правління Камерон Л.С. (т.20-12) протягом 25 – 30 січня 2017р.