СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 13.12.2016

На балу благодійників відзначили Житомиробленерго і керівника енергокомпанії

09 грудня у Житомирі відбувся Бал Благодійників, основною метою якого - подякувати усім благодійникам за те, що вони кожен день роблять добрі справи, як стверджує один з організаторів заходу, голова Житомирської міської дитячої громадської організації "Все робимо самі" Богдан Купчинський. Також організаторами заходу  є з БО «Український фонд благодійництва» та відділ соціального служіння Житомирської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату.

За добрі справи та благодійну діяльність, під час проведення урочистостей, відзначили   серед інших благодійників Енергопостачальну компанію «Житомиробленерго» Дипломом переможця конкурсу «Імперія милосердя» у номінації «Найблагодійніше підприємство», а також медаллю  «За благодійність» Всеукраїнського об’єднання «Україна» нагородили  керівника Товариства Олексія Шекету.

«Приємно, що наші добрі справи помітили і відмітили. Ці нагороди є відзнакою  всього нашого трудового колективу. Нагороди отримувати приємно, але добро робимо за покликом душі й зупинятися не збираємося», - резюмував Олексій Шекета.

Святкову атмосферу своїми чудовими виступами на вечері створили: Народна артистка України, депутат ВРУ - Оксана Білозір, оперна співачка Олена Гребенюк, шоу-театр "Клем", Лєна Дарк та інші колективи і виконавці.