СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Cвоєчасні розрахунки за використану електричну енергію - запорука надійної роботи електромереж. 

Новини / 06.12.2016

Енергетики відвідали бійців у зоні проведення АТО та привітали їх з днем ЗСУ

Аби привітати бійців з Днем Збройних сил України у дорогу  відправилися житомирські енергетики.  Це чергова поїздка працівників Житомиробленерго  на чолі з головою правління  Олексієм Шекетою до бійців Новоград- Волинської 30 окремої механізованої бригади, які перебувають   в зоні проведення АТО .
Привезли військовим   технічне обладнання та засоби, зарядні пристрої, акумулятори, які просили бійці, продукти харчування та теплі речі. Для потреб бійців вірно слугуватиме автомобіль від Житомиробленерго, який спеціально переобладнаний під військові умови – встановили  елементи броні та світломаскуючу установку. Особистий подарунок від Олексія Шекети - бінокль, який стане у нагоді бійцям.
Фінансування закупівлі необхідних бійцям речей відбулося завдяки Наглядовій раді енергопостачальної компанії ВС Енерджі Інтернейшнл Україна та її президенту Миколі Миколайовичу Лавренку, який завжди підтримує ініціативу Житомиробленерго у цьому напрямку.  
Крім закуплених речей енергетики доставили  на передову для ІІ-го батальйону піхоти Новоград - Волинської 30-ки відремонтований Волонтерами Полісся гідроциліндр для бойової техніки.

Знаємо не з чуток,  що бійці  дуже потребують уваги, дружнього спілкування,  щирої підтримки та упевненості у  надійному  тилі.

Вітаємо бійців з Днем Збройних сил України!