СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 26.11.2016

Вітаємо з 90-річним ювілеєм енергетика з Коростенщини




90 років тому, 26 листопада народилася шанована людина, яка присвятила життя розвитку енергетичної галузі Житомирщини, Бганцев Григорій Олександрович.
До початку війни закінчив сім класів.
З 1943 по 1950 рік служив в армії у Північно-Кавказькому округу, а потім був направлений до Іраку, на кордон з Турцією.
У жовтні 1950 року демобілізувався і почав здобувати освіту. Спочатку закінчив середню школу, а потім в 1956 році вступив до Сталінградського сільськогосподарського інституту, який закінчив у 1961 році по спеціальності інженер-електрик.
У м. Котельниковому Сталінградської області зустрів свою майбутню дружину Галину Петрівну, яка приїхала на той час в гості до родичів. Одружились 14.08.1959 року в м. Сталінграді.
Дружина закінчила медицинський інститут та здобула спеціальність хірурга.
За порадою друзів переїхали до нашого міста. В 1961 році народився син Андрій, а у 1966 році – дочка Лідія.
Григорій Олександрович з 1964 по 1999 рік пропрацював інженером по експлуатації електрообладнання в Коростенському РЕМ. Дружина Галина Петрівна з 1964 по 2006 рік працювала в залізничній лікарні м. Коростень на посаді хірурга-анестезіолога.
Подружня пара виховала гарних дітей, син пішов шляхом батька, закінчив інститут та здобув спеціальність інженера-електрика, дочка закінчила медичний інститут та здобула спеціальність фармацевта.
Син проживає в військовому містечку Радомишльського р-ну, а дочка в м. Києві.
Григорій Олександрович та Галина Петрівна мають чотирьох онуків та двох правнуків.
Григорій Олександрович має орден ім. Б. Хмельницького 3 ступеню та безліч медалей, Галина Петрівна нагороджена медаллю за почесну працю.
Подружня пара прожила в злагоді та любові 56 років, виховала гідних дітей та внуків, яку можна назвати прикладом та взірцем для оточуючих.  
  
Колектив ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» на чолі з Головою Правління Олексієм Шекетою вітає ювіляра та бажає  міцного здоров’я, енергії, багато щасливих років у радості від дітей та онуків!