СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 15.11.2016

Відтепер світла у Попільні стане більше!

«З добром та світлом до дітей», то не просто девіз очільника Житомиробленерго Олексія Шекети, а і в буквальному значенні  відповідає дійсності.

 Незважаючи на те, що не тільки стрілки годинника повернуті на годину назад, а й сама природа скорочує довжину світлового дня,  діти і дорослі, крокуючи повз Попільнянську  гімназію, цього не відчують, бо  у темний період  доби  працюватиме зовнішнє освітлення на території школи. Це стало можливим завдяки зусиллям керівника енергопостачальної компанії:  були закуплені ліхтарі, лампи, кабель й проведені відповідні роботи.

Спонукають Олексія Михайловича  Шекету робити корисні справи для дітей прості речі. «Коли я був тут на святі першого дзвоника, я пообіцяв що будемо робити, все що у наших силах. В першу чергу у наших силах -  це світло. Ми вже забезпечили Попільнянську гімназію  комп’ютерною технікою, мультимедійним проектором, а відтепер настала провести освітлення території цього навчального закладу. Я думаю, що в цій гімназії навчається майбутній голова правління, майбутні енергетики, можливо міністри, а можливо керівники нашої держави і ми будемо горді, що змогли долучитися корисними справами  до зростання нашої славної зміни», - зазначив він.

Директор Попільнянської гімназії Валерій Михайлович Шуляр та працівники закладу високо оцінив оперативність та старання колективу  Житомиробленерго.  Зокрема він відмітив: «Проведена дуже велика робота, ми раді тому, що тепер все буде освітлено , як вранці, коли дітки ідуть до школи, так і вечорі, тож  людям  буде набагато спокійніше повертатися додому з роботи повз гімназію».

До речі протягом року у Попільнянському районі завдяки сприянню колективу Житомиробленерго  вуличне освітлення проведено  не тільки на  території  гімназії, а й освітлено багато місць соціального значення, а це церкви, пам’ятники тощо. Тож світла і добра побільшало!

Добрі справи.

Людмила Камерон