СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 28.10.2016

У 120 річний ювілей першої Житомирської електричної лампочки вітали ветеранів Житомирського РЕМ

       Начальник Житомирського РЕМ Андрій Анатолійович Гуцало запросив  ветеранів Житомирського РЕМ аби привітати їх з нагоди 120–ччя  першої на Житомирщині електричної лампочки та аби могли  зустрітися разом,  згадати не прості роки, коли розвивалася енергетична галузь у місті, поділитися думками і спостереженнями. Саме в житомирському театрі вперше  у жовтні 1896 року запалили перші електричні лампи. А далі поступово електроенергія почала вносити суттєві корективи в життя  та побут як спочатку заможніх житомирян, так і згодом простих селян. Сьогодні ніхто не може уявити світ без використання електричної енергії. А прокладаои їй шлях до домівок працьовиті й віддані справі енергетики.

Зустріч проходила у Народному музеї «Історії енергетики Житомирщини». Гості дуже скрупульозно вивчали експонати, бо то не просто для них історія і події, то для них їхнє життя, яке вони присвятили енергетиці. Працювали і притому вправно працювали, не зважаючи на те, що не було ні таких приладь як зараз, ні  сучасного транспорту.  Більше вкладалося сили, більше витрачалося енергії, але робили свою справу самовіддано й на совість. Підчас привітання Андрій Анатолійович вручив ветеранам пам’ятні подарунки.