СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 27.09.2016

Житомирський РЕМ просить долучитися та допомогти!

Доброчинність – виключно  добровільна  справа кожного, але в наш час є особливо необхідною для тих, хто потребує допомоги, хто самотужки не впорається, хто бореться за життя.

На превеликий жаль, кількість таких людей серед наших колег  невблаганно росте.  Один з них – електромонтер ІІІгр. з обслуговування приладів обліку  Житомирського РЕМ Терентюк В.П.  Молодий хлопець має терміново перенести складну операцію по видаленню пухлини головного мозку.

Житомирський  РЕМ вже зібрав певну суму , але цієї суми не вистачить, тому звертається до колег й благає про допомогу.

Вартість  підготовки операції складає 17 000грн, крім того кожен день лікування  в  клініці коштуватиме 2000грн.

Тож, друзі, якщо лежить на серці у Вас допомогти молодій людині впоратися з надскладним випробуванням, давайте зробимо це разом!

Збір коштів здійснює помічник Голови Правління Людмила Камерон (40-20-12) та начальник Житомирського РЕМ Андрій Гуцало (40-29-50).

 

Попередні дані по збору коштів колективом ПАТ «ЕК«Житомиробленерго» для інженера Малинського РЕМ Сергія Войдили на лікування та операцію: 36 767грн (включно з коштами Малинського РЕМ).