СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 01.09.2016

Не словом, а ділом - допомога сільським школам

Не словом, а ділом - допомога школам !
Наші діти мають бути забезпечені усім необхідним, аби рости й розвиватися, бути щасливими й здоровими . Сучасна техніка й обладнання для повноцінного навчання школярів Попільнянських шкіл вкрай необхідна. Це розуміє очільник ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» Олексій Шекета. І не тільки розуміє, а й робить усе, аби діти сільських шкіл мали змогу отримувати знання не гірші, ніж у місті.
Привітати зі святом Першого дзвоника школярів та вчителів Паволоцької середньої школи завітав керівник ПАТ "ЕК "Житомиробленерго" Олексій Шекета. Усі відразу впізнали його, бо ж Олексій Шекета постійно опікується школою. Цього разу він привіз із собою шість новеньких комп’ютерів. «Зараз все більше навчальні процеси комп’ютеризуються та стрімко зростає потреба у такому дорогому, але корисному обладнанні», - стверджує директор школи Інна Семенюк, - «Олексій Михайлович розуміє цю потребу для забезпечення якісного навчального процесу», додала вона. На що Олексій Шекета зауважив:«Ми бачимо Ваші старання, тому будемо намагатися, щоб усі ті передові навчальні технології, які є в державі й в світі впроваджувати тут». Тож аби навчання у сільській школі ні в чому не уступало міській, Олексій Шекета подарував школярам цю комп’ютерну техніку й пообіцяв привезти ще. А коли Олексій Шекета обіцяє, то обов'язково виконує, у цьому мешканці села Паволоч вже давно переконалися. Та не тільки Паволоччани, але й мешканці інших міст та сіл. Не виключенням є і смт Попільня, куди сьогодні також завітав Олексій Шекета. Не з чуток Олексій Михайлович знає про не прості реалії роботи вчителів, адже його мама є вчителем. Тож він, як ніхто, розуміє освітян їхній щоденний клопіт та цінує те сердечне тепло та любов, яка дарується дітям.
З нагоди свята, він привітав учнів та подякував вчителям за безцінну працю, за виховане майбутнє, за вірність професії та за фундамент, який вони закладають у душі учнів, на якому міцно зростає їхня доля. У гімназії вже є і ноутбук, і екран від очільника "Житомиробленерго", а тепер Олексій Михайлович подарував ще і мультимедійного проектора. Тож діти відтепер мають змогу як демонструвати підготовлені ними презентації, так і переглядати різноманітні наукові та навчальні фільми та програми. Директор Попільнянської гімназії Валерій Шуляр висловив теплі слова вдячності керівнику енергопостачальної компанії «Житомиробленерго» за ту турботу про дітей, яку проявляє на ділі Олексій Михайлович.
Дев’ятирічний хлопчик Єгор Капанадзе кілька місяців тому був надзвичайно здивований сюрпризом, який влаштував йому Голова Правління "Житомиробленерго". Хлопчик, який виховується без участі батьків, отримав прямісінько на шкільній лінійці новенького велосипеда від Олексія Шекети, під час проведення свята останнього дзвоника у Кам’янській школі. Швидко летить час коли тобі дев’ять років і у тебе новий велосипед. Ось і літо минуло й перший дзвоник кличе знов до школи. Пригодиться Єгору у новому навчальному році 2 пари новенького взуття, який до свята Знань для нього придбав Олексій Михайлович.
Як уже повідомлялося, завдяки зусиллям Олексія Шекети в Кам’янській школі нещодавно замінено старі вікна на нові, школа виглядає ошатніше, але головне те, що дітям стало затишніше та тепліше.

Людмила Камерон

Добрі справи