СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 31.08.2016

У Попільнянському районі відкрито центр обслуговування споживачів

Відтепер попільнянцям  не треба добиратися  до РЕМ, який розташований на околиці селища, аби отримати консультацію щодо постачання електричної енергії або розрахуватися за неї, адже 30 серпня відкрито Центр обслуговування споживачів електричної енергії Попільнянського РЕМ  прямісінько у «серці» районного центру.

«Турбота про наших споживачів – це наше найголовніше завдання, тож ми робимо все, щоб умови обслуговування були комфортними і кожен споживач мав розраховувати на те, що наші життєво необхідні послуги,  а це - постачання електричної енергії,  були якісними», - зазначив підчас відкриття Голова Правління ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» Олексій Шекета. Саме за його ініціативою був створений цей осередок турботи, проявленої до споживачів електричної енергії.

Свою вдячність за турботу про попільнянців висловив голова Попільнянської районної ради Петро Боровський. При цьому він додав: «Ми, як споживачі, відчуваємо себе потрібними і тими, для яких щось  роблять корисного».

Вдале розташування Центру обслуговування споживачів РЕМ відмітив Попільнянський селищний голова  Олег Можарівський: «Поряд знаходиться автовокзал та ринок, тож  для людей це місце є дуже  зручним».

Після урочистого перерізання символічної стрічки та освячення священиком приміщення,  Сервісний центр Попільнянського РЕМ  приймав своїх перших відвідувачів, які також зазначали, що сюди їм добиратися набагато легше і ближче.

Також сьогодні вже можна підвести певні підсумки роботи іншої гарної ініціативи Олексія Шекети. У цьому самому приміщенні вже півроку  працює Центр надання юридичних консультацій  учасникам АТО та їхнім родинам, а також переселенцям, який відкрито ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» спеціально для того, аби допомогти їм відчути себе захищеними та щоб вони мали змогу отримати  юридичну підтримку. Послуги надаються досвідченим юристом абсолютно безкоштовно.  За цей період юридичними послугами змогли скористатися вже  268 людей.  «Люди звертаються до нас з різних питань, багато з них ми допомагаємо вирішувати, за що наші відвідувачі нам дуже вдячні», - говорить юрист Центру Тетяна Можарівська.

Начальник району електромереж Олександр Ісько щиро запрошує скористатися послугами Сервісного центру Попільнянського РЕМ  ПАТ «ЕК «Житомиробленерго»  за адресою: смт.Попільня, вул. Героїв Майдану ,34. Розпорядок роботи :з 8:00год  до 17:00 год, обідня перерва з 12:00 до 12:48.                                          

  Людмила Камерон