СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 22.08.2016

«Житомиренергобуд» відправив необхідне обладнання у зону проведення АТО

ТОВ «Житомиренергобуд», на чолі з Андрієм Мороженком, давні  партнери  ПАТ «ЕК «Житомиробленерго»,  знову  долучилися до допомоги бійцям Новоград-Волинської 30-ї окремої механізованої бригади. На цей раз придбали металошукачі, у яких є нагальна потреба на передовій на сході України. "Це обладнання дійсно може зберегти найцінніше - життя, - говорить Андрій Мороженко, - адже воно допомагає виявляти сховані у землі й замасковані вибухові пристрої. Ми раді, що можемо бути корисними нашим героям та підтримувати їх!"

Як повідомлялося раніше, у серпні 2016 року працівники ПАТ «ЕК «Житомиробленерго»  на чолі з керівником підприємства Олексієм Шекетою черговий раз відвідали бійців 30 мехбригади з Новоград-Волинського, доправили українським військовим  придбані на зібрані трудовим колективом кошти різноманітні речі та продукти харчування. До допомоги долучилися старший віце-президент «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна»  Ігор Олександрович Судак, а також ТОВ «Житомиренергобуд», яке очолює  Андрій Мороженко.