СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 09.08.2016

Підсумки за півріччя підведено

Відбулася виробнича нарада по підведенню підсумків роботи енергокомпанії за перше півріччя  2016 року під головуванням Олексія Шекети.
Цього разу нараду провели на базі Коростишівського РЕМ.

На нараді обговорювалися питання по фінансово-економічній  діяльності Товариства, виконання плану реалізації  електричної енергії  та ТВЕ, питання виробничо-технічної діяльності Компанії,   ефективність використання матеріальних ресурсів та паливно-мастильних  матеріалів, стан виконання інвестпрограми та ремонтно-будівельних робіт, а також стан  трудової дисципліни та охорони праці.
Обговорювалися також питання щодо переходу компанії до стимулюючого тарифоутворення, а також стосовно факторів, які вплинули на результати рейтингу.

Очолив низку лідерів, за результатами рейтингу, цього разу Бердичівський РЕМ, за ним друге місце посів Коростенський і третє -  Житомирський РЕМ. Останнє місце рейтингу зайняв Коростишівський РЕМ, але, не зважаючи на певні складнощі, відмічено на нараді позитивна потужна динаміка в показниках цього РЕМ. Передостаннє місце зайняв Олевськ, а 22 сходинка належить Лугинам.