СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 01.08.2016

Забезпечили світлом бійців АТО

Енергопостачальна компанія «Житомиробленерго» на чолі з Олексієм Шекетою постійно дбають про українських бійців і всіляко їм допомагають. Цього разу -  забезпечити їм  електропостачання в зоні проведення АТО, у місці дислокації 30 Новоград-Волинської окремої механізованої бригади, яка стала підшефною для житомирських енергетиків.

Для бійців  електропостачання  життєво необхідне. Тож відтепер вони зможуть трохи зекономити дизельне пальне та менше використовувати дизельні генератори  завдяки трансформаторній підстанції, якою забезпечила їх енергокомпанія. 

Волонтери Полісся, прибувши у зону проведення АТО були приємно здивовані, коли побачили енергетиків, які встановлювали обладнання і ще більше було здивування коли побачили, що на їхніх куртках яких було написано  «Житомиробленерго».  Ось що вони пишуть на своїй сторінці Фейсбук: «Під час подорожі у нас трапилась несподівана зустріч, хлопці із м. Коростень неподалік від передової встановлювали новий трансформатор для того, щоб у танкістів було світло. Від імені бійців танкового батальйону хочемо подякувати колективу Житомиробленерго та його керівнику Шекеті Олексію Михайловичу за те, що турбуєтесь про бійців та допомагаєте їм за 1000 км від Житомира. (місцеві Донецькі енергетики навряд чи приїхали б до Житомира, вони навіть не спромоглися за місяць подати струм на лінію, але я думаю Олексій Михайлович знайде порозуміння із колегами)».

Невдовзі керівник «Житомиробленерго» Олексій  Шекета в черговий раз відправиться у зону проведення АТО з новим гуманітарним вантажем для бійців Новоград –Волинської тридцятки.