СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 29.07.2016

Допомогли десантникам 95-ї бригади облаштувати приміщення

 

Так співпало, що якраз напередодні святкування професійного свята – Дня високомобільних  десантних військ Збройних Сил України, для потреб військових Житомирської 95 окремої десантно-штурмової бригади  енергопостачальна компанія  «Житомиробленерго», під керівництвом Олексія Шекети, придбала  оздоблювальні матеріали.  Тож,  допомогли бійцям облаштувати приміщення та створити там належні умови, у свою чергу військові 95 бригади  подякували за допомогу. Колектив енергетиків вітає десантників зі святом!

Як вже повідомлялося раніше, наприкінці липня працівники ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» відновили електропостачання в зоні проведення АТО, у місці дислокації 30 Новоград-Волинської окремої механізованої бригади, яка стала підшефною для житомирських енергетиків.

Електропостачання  дуже важливе для всіх. Бійці ВСУ не є виключенням. Тож відтепер вони зможуть трохи зекономити дизельне пальне та менше використовувати дизельні генератори  завдяки трансформаторній підстанції, якою забезпечила їх енергокомпанія.  Невдовзі керівник «Житомиробленерго» Олексій  Шекета в черговий раз відправиться у зону проведення АТО з новим гуманітарним вантажем бійців Новоград –Волинської тридцятки.