СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 07.07.2016

Директор школи подякувала керівнику Житомиробленерго

Людина слова й діла! Саме під таким заголовком опубліковано статтю в Попільнянській районній газеті «Перемога».  Таким чином директор Камянецької школи Наталія Ясінська подякувала Голові Правління «ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» Олексію Шекеті за  добрі справи.

«Коли ми вперше познайомилися із Олексієм Шекетою, послухали його сповнений оптимізму виступ, то не відразу повірили в щирість його слів», -   признається пані Ясінська, -  «Та коли через декілька днів у одній з класних кімнат старі трухляві вікна було замінено на нові металопластикові, наші сумніви остаточно розвіялися. Ми переконалися, що у цієї людини слова співпадають з вчинками.

І це був тільки приємний початок нашої співпраці. В одному з попередніх номерів «Перемоги»  вже згадувалося цьогорічне свято останнього дзвоника, на якому одного з найкращих учнів чекав казковий сюрприз. Єгор Капанадзе , юнак, позбавлений батьківської опіки, отримав від Олексія Михайловича модерновий велосипед та великий пакунок солодощів. Радості хлопця не було меж».

Того ж дня на святі Олексій  Шекета пообіцяв замінити решту вікон в школі. « І ніби за помахом чарівної палочки наша старенька школа оновлюється просто на очах. Ще у двох класах завдяки вікнам буде значно комфортніше і затишніше. Щиро дякуємо Олексію Михайловичу  за таку щедру допомогу. Сподіваємося, що і надалі його слова не розходитимуться з ділами»., - додала Наталія Ясінська.