СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 01.06.2016

У День захисту дітей житомирські енергетики подбали про сиріт та дітей-інвалідів

Не може процвітати  держава, якщо у  ній є місце для байдужості до тих, хто потребує допомоги,  хто опинився в непростих життєвих умовах, хто самотужки бореться за життя чи терпляче переносить важкі випробування.  Протягти руку допомоги часто буває не важко.  Так, можливо одна рука мало що може зробити, але якщо таких добрих рук багато, тоді це перетворюється на потужну силу, яка здолає будь -що. Особливо  боляче бачити,  коли в таких умовах опинилася дитина.  ПАТ «ЕК «Житомиробленерго», під керівництвом Голови Правління Олексія Шекети,   не спостерігає,  а робить.  Багато написано про благодійну діяльність компанії та  її трудового колективу,  про вже зроблені  добрі справи  та про вдячні серця,  тож зосереджуватися на цьому не будемо.
ПАТ « ЕК»Житомиробленерго» розуміє потреби родин, у яких виховуються діти з обмеженими можливостями, то і ліки, і продукти харчування, одяг, памперси тощо. Не кажучи вже про реальну фізичну і моральну допомогу .  Чудово, що є люди і організації, діяльність яких спрямована саме на допомогу таким родинам.  До дня захисту дітей ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» виділило кошти на придбання необхідних речей та ліків дітям з обмеженими можливостями Житомирській міській організації  «Спілка дітей-інвалідів».
Обновили гардероб малечі в дитячому будинку.  Житомирські енергетики традиційно у Всесвітній день захисту дітей відвідали Денишівський дитячий будинок.  Енергетики тут є не рідкими гостями. На прохання  керівника дитячого закладу  купили саме те, у чому є нагальна потреба, а це – новенькі сорочки різних розмірів. Поласують також діти фруктами та соком, що енергетики також привезли із собою.
Також у цей день ПАТ "ЕК "Житомиробленерго" приймає участь у благодійному марафону "Скарбничка одужання" на телеканалі "Житомир" (о18-30), під час якого збиратимуться гроші для Максима Рослика, аби дитина отримала змогу  чути звуки цього  чудового  світу.

Добрі справи