СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 30.05.2016

90 років за плечима, а душа молода

Свій 90 річний ювілей нещодавно відмітила ветеран праці, пенсіонерка Вікторія Михайлівна Бабуцька. Усе своє життя вона присвятила енергетиці, пропрацювавши майже 40 років. Трудовий шлях Вікторія Михайлівна розпочала у 1944 році. Була телефоністкою Житомирської електростанції, потім електромонтером- контролером енергозбуту, згодом працювала бухгалтером Східних електромереж. На пенсію пішла у 1981 році.
Поздоровити колегу з почесним ювілеєм завітав Голова Правління ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» Олексій Шекета. Ювілярці було дуже приємно, що пам’ятають і привітали не тільки чудовими квітами, а ще й закупили продукти харчування. Авжеж, подбали і про фінансову допомогу.  Колектив ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» долучається до поздоровлень, бажає ювілярці міцного здоров’я, довголіття, радості від рідних та близьких людей!