СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 30.05.2016

На останній дзвоник завітали з подарунками

У гості до школярів Попільнянщини, поздоровити зі святом «Останнього дзвоника», завітав Голова Правління ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» Олексій Шекета.

«Попереду на вас чекають звершення і досягнення. Я впевнений, що ви з тією силою, яка в вас є, з тією мудрістю, яку набудете, спираючись на ті знання, які вам дала ця рідна школа, здолаєте усі перешкоди й досягнете успіху, а разом з вами і Україна. Ви візьмете нашу естафету. Я вірю, що серед вас є майбутні президенти, міністри, політики, лікарі, вчителі, науковці», - привітав учнів та випускників Паволоцької школи Олексій Шекета. До речі, він не вперше у цій школі і вже відомий добрими ділами в селі: завдяки його сприянню було проведено освітлення шкільного стадіону, освітлено пам’ятники полеглим ІІ Світової війни.

Цього разу Олексій Шекета привіз особливий подарунок – ноутбук, для випускниці Паволоцької загальноосвітньої школи Сукало Марії Володимирівні. Незважаючи на те, що лишилася без батьківського піклування, дитина гарно навчалася і є призером багатьох олімпіад. Тож для подальшого успішного навчання цей подарунок обов’язково стане у нагоді. Голова Правління «Житомиробленерго» подарував солодкі подарунки та ігрові набори ще 4 –м діткам, які виховуються без батьків.

Надзвичайно здивований влаштованим Головою Правління "Житомиробленерго" сюрпризом був хлопчик, який лишився без батьків- Єгор Капанадзе, адже отримав сьогодні новенького велосипеда від Олексія Шекети, під час проведення останнього дзвоника у Кам’янській школі. Ця школа, хоч і старенька, але діти її люблять. Тож, аби в ній було комфортніше навчатися, за сприяння Олексія Шекети, нещодавно було замінено частину вікон на металопластикові, а решта буде встановлена найближчим часом.

«Обирайте професію, до якої лежить ваша душа», - побажав Олексій Михайлович сьогоднішнім випускникам.