СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 24.05.2016

Презентація книги «Житомир - енергія добра»

19.05.2016 року у сервісному центрі ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» відбулася презентація книги «Житомир - енергія добра».

Голова Правління ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» Олексій Шекета зазначив: «Житомир - енергія добра» - це не просто слова, це  дійсність, яка передається від покоління до покоління на Житомирській землі. Працьовиті і щедрі люди споконвіку прагнули миру та злагоди. Славну історію Поліського краю збагачує розвиток енергетичної галузі. Адже без неї не були б можливим ні технічний прогрес, ні ті здобутки, якими славиться Житомирщина за останні 120 років, з моменту ввімкнення у 1896 році електричної лампочки.

Люди творять історію і саме це є головним лейтмотивом цієї книги — віддати шану тим, хто присвятили своє життя енергетиці, нашим славним ветеранам. Тим, хто самовіддано і патріотично продовжує їхню справу, примножуючи здобутки, але зберігаючи традиції. А ці традиції прості — відповідальність, дисципліна, обов’язок, честь».

Перший екземпляр цього цікавого та змістовного видання, авторами якого є Георгій Мокрицький  та Людмила Камерон, отримала Житомирська обласна універсальна наукова бібліотека імені Олега Ольжича, другий – відвідувачка Сервісного центру ПАТ «ЕК «Житомиробленерго».

Ознайомитися з книгою можна тут: http://www.ztoe.com.ua/docs/zhed.pdf