СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 28.04.2016

Підсумки роботи за І квартал підведено.

Відбулася виробнича нарада по підведенню підсумків роботи енергокомпанії за перші три місяці 2016 року під головуванням Олексія Шекети.
Цього разу нараду провели на базі Попільнянського РЕМ. Усі учасники наради змогли переконатися у тому, як преобразився  цей РЕМ, після проведеного ремонту, завдяки якому працівникам  Попільнянського РЕМ стало набагато комфортніше і приємніше працювати.
На нараді обговорювалися питання по фінансово-економічній  діяльності Товариства, виконання плану реалізації  електричної енергії  та ТВЕ, питання виробничо-технічної діяльності Компанії,   ефективність використання матеріальних ресурсів та паливно-мастильних  матеріалів, стан виконання інвестпрограми та ремонтно-будівельних робіт, а також стан  трудової дисципліни та охорони праці.
Обговорювалися такж питання щодо переходу компанії до стимулюючого тарифоутворення, а також  фактори, які вплинули на результати рейтингу.

За результатами рейтингу місця розподілилися наступним чином :

Зайняте місце

РЕМ

1

Народицький

2

Андрушівський

3

Бердичівський

4

Ємільчинський

5

Вол. - Волинський

6

Коростенський

7

Черняхівський

8

Романівський

9

Чуднівський

10

Червоноармійський

11

Ружинський

12

Житомирський

13

Попільнянський

14

Радомишльський

15

Любарський

16

Баранівський

17

Овруцький

18

Малинський

19

Нов. - Волинський

20

Брусилівський

21

Зарічанський

22

Олевський

23

Лугинський

24

Коростишівський