СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 26.05.2016

Озбройте дітей знаннями з електробезпеки перед канікулами!

Аналізуючи причини нещасних випадків, дуже прикро усвідомлювати те, що в більшості нещасних випадків можна було б запобігти. Профілактична робота буде ефективною, коли в цьому будуть брати участь батьки та громадськість.

Дорослі повинні систематично виховувати в дітях обачливість і обережність. Потрібно застерігати дітей від пустощів на дорогах, балконах, деревах а особливо поблизу енергетичного обладнання.

Не можна залякувати дитину, буде правильніше, коли ви час-від-часу будете розповідати про різні нещасні випадки та можливі наслідки і шляхи їх попередження.

Нагадайте дітям про електробезпеку!

З початком літніх канікул у ваших дітей з’явиться більше вільного часу на прогулянки та ігри на вулиці. Разом з тим збільшиться і кількість небезпек, що чатують на малечу. Це автомобільні шляхи з несумлінними водіями, і непристосовані до купання водоймища і, звичайно, електричне обладнання, яке викликає чималий інтерес у підростаючого покоління.

Для запобігання ураження електричним струмом та попередження нещасних випадків звертаємося до батьків з проханням.

Не залишайте дітей без нагляду. Інформуйте їх про правила поводження з електричними приладами та правила поведінки поблизу енергетичного обладнання. Постійно нагадуйте дітям, як себе поводити в критичній ситуації, коли в біду потрапляють вони або хтось з їхніх друзів.

 

Зокрема зверніть їх увагу на те, що:

  • Не можна підніматись по опорах ліній електропередач до електропроводів та на дахи споруд, над якими проходять електричні проводи.
  • Не можна проводити ігри поблизу ліній електропередач.
  • У разі виявлення обірваного проводу лінії електропередач, ні в якому разі не наближатись до нього і негайно повідомити про це дорослих.
  • Не влізати на територію загороджених трансформаторних підстанцій та в їх приміщення.

Пам’ятайте!

Ваша уважність та серйозне ставлення до електробезпеки є запорукою життя та здоров’я ваших діток! Ваше нагадування не буде лишнім, а навпаки - може врятувати дітей від ураження електричним струмом і зберегти їхнє життя.

Більш детальна інформація про правила з електробезпеки розміщена на "сайті ПАТ «ЕК»Житомиробленерго» : www. ztoe.com.ua"

ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» звертається до всіх мешканців Житомирської області з проханням, у випадку виявлення пошкоджень обладнання, або обірваних проводів - негайно звертатися у цілодобовий Кол-центр  компанії за номером  (0412)40-21-50.