СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 25.04.2016

«Житомир - Енергія добра» - вийшла у світ книга про енергетиків та рідний край.

Саме у Всесвітній день книги й авторського права  вийшла з під типографського станку видавництва АДЕФ (м.Київ) новенька, гарно ілюстрована книга ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» - «Житомир - Енергія добра». Незабаром відбудеться її презентація.

Незважаючи на те, що у вік Інтернету, шаленого технічного прогресу з’явилося безліч електронних носіїв інформації, друкована книга займає достойне місце та має постійних шанувальників. Не можна порівняти відчуття, коли тримаєш у руках справжню книгу і ту, яка виглядає крізь скло електронних гаджетів. З точки зору мобільності та змоги тримати завжди при собі величезну бібліотеку, гаджети виграють, але з точки зору насолоди від читання й сприймання інформації  - паперова книга на першому місці. Будь- яка паперова книжка може мати свого електронного двійника, тобто на будь якій смак. Головне тут –  мати бажання читати!

Голова Правління ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» Олексій Шекета зазначив: «Житомир - енергія добра» - це не просто слова, це  дійсність, яка передається від покоління до покоління на Житомирській землі. Працьовиті і щедрі люди споконвіку прагнули миру та злагоди. Славну історію Поліського краю збагачує розвиток енергетичної галузі. Адже без неї не були б можливим ні технічний прогрес, ні ті здобутки, якими славиться Житомирщина за останні 120 років, з моменту ввімкнення у 1896 році електричної лампочки.

Люди творять історію і саме це є головним лейтмотивом цієї книги — віддати шану тим, хто присвятили своє життя енергетиці, нашим славним ветеранам. Тим, хто самовіддано і патріотично продовжує їхню справу, примножуючи здобутки, але зберігаючи традиції. А ці традиції прості — відповідальність, дисципліна, обов’язок, честь.

Минуло 20 років з того моменту, як три енергетичні підприємства об’єдналися й створили — енергопостачальну компанію «Житомиробленерго». І ці 20 років стали славними сторінками в історії Житомирщини. Є чим пишатися компанії  і є куди рости. Нас випробували стихії, ми з честю доказали як ми вміємо з цим впоратися. Нам кидає виклик постійний й стрімкий рух технічного розвитку — ми не відстаємо, бо головним нашим завданням є надійне і якісне електропостачання, а споживач для нас є однією з найбільших цінностей — на єдиному щаблі разом з нашими працівниками та репутацією Товариства. Ми пишаємося тим, що можемо послужити на користь людям, області, державі, що ми сила, яка є мирною, але тією, яка допомагає, підтримує та турбується. Працюватимемо й надалі з добром та світлом для людей!». Книга є зберігачем історії, подій і звершень. Те, що сьогодні сприймається як ординарне, завтра –це вже історичні факти".

До речі,  «Житомир-Енергія життя» не єдина книжна новинка 2016 року. Під патронатом Голови Правління ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» Олексія Шекети, як раз до Великодніх свят, у світ вийшла збірка віршів  «Зерна» Людмили  Камерон, в якій поетеса  торкається теми взаємовідносин між людьми, цінності кожної людини, часу, духовності, а також спонукає до роздумів про віру та про Бога.