СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 18.04.2016

З добром та світлом до людей - принцип очільника Житомиробленерго Олексія Шекети підтверджується реальними ділами!

Беззаперечно, що підтримувати й розвивати духовність в нашій країні  необхідно. Адже цим одвічним  істинам – не вкради, не вбий, не жадай чужого  … вчить саме церква. І може через це, 70 років винищували духовність й руйнували церкви й убивали в людях Бога?  Тепер всім миром бажаємо подолати корупцію,  тобто грабування держави, грабування кожного з нас.  А чи підпадає корупція під оте одне правило з десяти – не вкради? Так!!! Тож чи пожинаємо тепер наслідки цілеспрямованого винищення духовності  в народі? На жаль – так. Сьогодні люди можуть вільно ходити до церкви, християни не переслідуються і це велике благословення для країни. Відновлюються  служіння в старих храмах, будуються нові, в яких віряни моляться за мир і за добро не тільки для себе, але й для всієї держави.

Тож аби допомогти церквам нести світло і  надію, сіяти любов та наставляти людей на путь миру та злагоди, ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» вносить і свій внесок. Завжди приємно, крокуючи сучасним вечірнім містом, розглядати красиві пам’ятки архітектури та культові споруди, які підсвічені з різних боків прожекторами. Місто відразу набуває рис сучасності і при цьому гармонійно єднається з  минулим. Відчувається шана до знакових споруд і гордість за те, що саме тут вони збудовані, де живемо ми.  А тим більше тішить, що завдяки зусиллям голови правління ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» Олексія Шекети до Великодних свят таке освітлення прожекторами  з’явилося  біля Свято-Миколаївський храму в смт Попільня та біля храму Св. Архідиякона Стефана в селі Парипси, до речі,  для цієї  церкви  енергокомпанія також придбала будівельні матеріали для утеплення приміщення храму.  Не будемо наразі вдаватися у подробиці того, як і скільки прокладено енергетиками кабелю під землею, скільки коштували ці прожектори для енергокомпанії, але зробили гарно і, що важливо, для людей. Допомогу також надали : Свято-Троїцькому кафедральному собору УПЦ (м. Новоград-Волинський), Свято-Різдво-Богородичному храму (с.Іванків Андрушівського району), Українській греко-католицькій церкві (м. Кіровоград).

18 квітня світ відзначає День пам’яток та історичних місць. Житомирщина має багато таких пам’яток, а зокрема Попільнянський район, бо ж Попільня має свою неповторну славну історію, яка увіковічнена у камені. Відтепер пам’ятники загиблим воїнам у Великій Вітчизняній війні у селі Паволоч та у селі Соколів Брід також підсвічуються прожекторами, завдяки турботі житомирських енергетиків.