СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 14.04.2016

Прийняли участь у встановленні Рекорду України

14 квітня в м.Житомирі відбулася акція «Рекорд доброти», метою якої було – зібрати на одній площі максимальну кількість людей, яких об’єднувало бажання  допомогти онкохворим дітям та дітям з особливими потребами.

З 14 до 20 години до площі Соборної йшли натовпи людей,  аби не тільки зробити добру справу та допомогти діткам, але й заради того, щоб Житомир став Найблагодійнійшим містом.  Працівники ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» підтримали акцію та взяли участь у встановленні цього рекорду. Через кілька хвилин по завершенню збору коштів, було оголошено, що до акції долучилося більше 27 тис. житомирян. Суму зібраних коштів буде оголошено після підрахунків, також організатори обіцяють прозвітувати про кожну гривню.  Тож рекорд України встановлено!  Житомир став найблагодійнішим містом! Але головне тут те, що люди об’єдналися заради добра.  Разом стали тою потужною підтримкою, в якій мають потребу маленькі хворі дітки.

Людмила Камерон

На фотографії тільки маленька частина працівників, які стали учасниками акції, на справді їх набагато більше.