СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 12.04.2016

Найкраща бригада електромонтерів 2016 «Житомиробленерго»! Баталії тривають, інтрига зберігається!

08 квітня у Баранівському РЕМ розпочалися зональні змагання бригад електромонтерів з експлуатації розподільчих мереж компанії за звання кращої бригади ПАТ «ЕК» Житомиробленерго» 2016 року. Даний захід проводиться метою підвищення рівня експлуатації розподільчих електромереж 0,4-10 кВ, поліпшення стану охорони праці у виробничих підрозділах, а також обміну досвідом серед виробничого персоналу Товариства.

У змаганнях прийняли участь бригади Баранівського, Новоград-Волинського, Романівського, Любарського, Чуднівського, Червоноармійського районів електромереж.

Завдання для проведення змагань:

- перевірка знань персоналу з питань ОП, ППБ, ПТЕ;

- перевірка захисних засобів, інструменту та пристосувань бригадного автомобіля;

- заміна автоматичного вимикача 0,4 кВ на учбовому КТП – 10/0,4 кВ;

- виконання накиду на проводи ПЛ - 10 кВ, звільнити «потерпілого» від дії електричного струму на опорі ПЛ - 10 кВ., проведення умовних реанімаційних заходів на манекені.

У ході виконання поставлених завдань кращими виявились працівники  Новогад–Волинського РЕМ , які зайняли перше місце із загальною кількістю  227 балів.

Бригади РЕМ будуть визначені згідно єдиного рейтингу за найбільшою кількістю набраних балів серед усіх учасників зональних змагань і візьмуть участь у фінальних змаганнях, які пройдуть на учбово-тренувальному полігоні Коростенського РЕМ у травні 2016 року.