СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 07.04.2016

Готуємо сани влітку

Не встигли вщухнути холоди, а енергетики Житомирського краю вже на повну готуються до наступної зими. Зима з її примхами завжди є випробуванням на міцність як обладнання, так і людей. Тож, аби якомога більше уникнути наслідків  сюрпризів погоди, енергетики вивчають, аналізують, розробляють та впроваджують  дієві заходи  для забезпечення надійного електропостачання об’єктів виробничої сфери і населення області під час проходження наступного осінньо-зимового періоду , недопущення масових неконтрольованих відключень споживачів. А це і підготовка повітряних ліній електропередачі 0,4-110 кВ, кабельних ліній  0,4-10 кВ, підстанцій 35-110 кВ, ТП, КТП і РП 10 кВ до ОЗП 2016/17, і приведення у робочий стан резервних електрогенераторів, що належать до сфери оперативного управління РЕМ, забезпечення їх паливом, і підготовка транспортних засобів для забезпечення роботи в умовах низьких температур зовнішнього повітря, сніжних заносів та ожеледі, та багато інших.

Авжеж, робота керівництвом ПАТ « ЕК «Житомиробленерго» проводиться серйозна  і заходи виважені, тож маємо  усі  підґрунтя вважати, що наступний зимовий період пройде без ускладнень і надійність електромереж Житомирщини й надалі буде на належному рівні.

Людмила Камерон