СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 26.01.2016

12 тур вищої футзальної ліги Житомира: «Енергія» піднімається на третю сходинку

В 12 турі чемпіонату Житомира з футзалу серед команд Вищої ліги, який відбувся минулими вихідними, 23-24 січня, «Енергія» змогла здобути перемогу над «Водоканалом» і несподівано розписати нічию із «Візажу-Дасни-Кофеджио». Втім, долю останнього поєдинку має вирішити КДК і у енергетиків є непогані шанси отримати ще +3 очки. Втім і без того команда вже зараз вирвалася на 3 місце в турнірній таблиці.

«Візаж-Дасна-Кофеджио» – «Енергія» 3:3 (1:1)
Демчик 19 Алєксєєв 29 аг 36 Трибель 31 – Бортник 9 Добровінський 36

Відео найкращих моментів матчу:



Відео найкращих моментів матчу:



 Стартовий натиск «Енергії» не давав жодних результатів аж до дев’ятої хвилини поки Бортник не відкрив рахунок у матчі. Попри постійний тиск на власні ворота, гравці «Візажу-Дасни-Кофеджио» зуміли зрівняти рахунок наприкінці тайму, гол на рахунку Демчика.

У другому таймі гравці «Візажу-Дасни-Кофеджио» поступово вирівняли становище, а всередині тайму й зовсім ошелешили «Енергію» двома голами. Спочатку Алєксєєв вивів «Візаж-Дасну-Кофеджио» вперед, а згодом Трибель замкнув пас Орлика й збільшив перевагу своєї команди. Гості врятували матч на 36-й хвилині, коли спершу у власному штрафному майданчику змусили помилитися Алєксєєва, а уже за мить Добровінський відновив «статус кво» – 3:3.

Спортивний Житомир