СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 22.01.2016

Житомирські енергетики готові до будь- яких погодних «сюрпризів»


За повідомленням синоптиків, на території України відбувається значне погіршення погодних умов.  Не є виключенням і Житомирська область.  Снігові замети, хуртовини, ожеледь, сильні пориви вітру – такі перспективи на найближчі дні.  Такі погодні умови можуть спричинити пошкодження в електромережах через масове падіння дерев на лінії електропередачі,  або через  значне обледеніння проводів. Але, не зважаючи на це, житомирські енергетики готові до випробовувань стихіями. Багаторазово вони доводили свій професіоналізм, витримку, злагоджені дії під час ліквідації наслідків примх зимової природи.

 Енергетики ПАТ «ЕК»Житомиробленерго»  вчасно підготувалися до осінньо-зимового періоду: готовий аварійний запас, відповідно підготовлений персонал і техніка. Розроблений порядок дій: перш за все направлятимуться всі зусилля на відновлення електропостачання об'єктів життєзабезпечення населених пунктів (колективні котельні, транспорт, водо- та теплопостачання), важливих соціальних об'єктів (лікарні, школи, дошкільні навчальні заклади тощо). Тож споживачі електричної енергії можуть бути впевнені у тому, що ніякі природні явища на застануть житомирських енергетиків, як кажуть,  зненацька.