СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 16.01.2016

Через значне налипання снігу на дерева існує загроза їхнього падіння на лінії електропередач

За інформацією ДСНС України, в ніч з 15 на 16 січня внаслідок несприятливих погодних умов (налипання мокрого снігу, пориви вітру), через спрацювання систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 81 населеного пункту у чотирьох областях, а саме: Київська - 45, Закарпатська - 16, Одеська – 14 та Черкаська – 6.
За прогнозами Укргідрометцентру, 16 січня у північних областях України (Житомирська, Київська, Чернігівська, Сумська) спостерігатиметься сильний сніг, хуртовини, у центральних областях (Вінницька, Дніпропетровська, Кіровоградська, Полтавська, Черкаська) сильний мокрий сніг з дощем, налипання мокрого снігу, ожеледь; в Україні, крім західних областей, пориви вітру 15-20 м/с.
Через значне налипання снігу на дерева, існує загроза їхнього падіння на лінії електропередачі. Саме тому ПАТ «ЕК «Житомиробленрго» звертається до всіх мешканців Житомирської області з проханням бути максимально обережними під час перебування поруч з лініями електропередач та електрообладнанням. Категорично забороняється підніматися на опори ліній електропередачі, самостійно приєднувати до електромережі будь-які електричні пристрої, відкривати двері трансформаторних підстанцій. Смертельно небезпечно не лише доторкатись, але й підходити на відстань ближче 8 метрів до обірваних електричних проводів.
У випадку виявлення пошкоджень обладнання, або обірваних проводів споживачам необхідно негайно звертатися у цілодобовий Кол-центр  компанії за номером  (0412)40-21-50.