СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 15.01.2016

Колектив Житомиробленерго привітали зі святами справжні маленькі артисти

            Давно вже стало традицією те, що під час новорічних і різдвяних  свят привітати колектив ПАТ «ЕК «Житомиробленерго»  приходять вихованці Денишівського дошкільного дитячого будинку. Новий 2016 рік не став виключенням. Справжні хвилини радості подарували маленькі артисти своїми виступами.  Усміхнені та активні дітки, на долю яких змалку випали нелегкі випробування, черговий раз вразили своїми талантами, та змогли доторкнутися до найглибших закутків душі у кожного присутнього на цьому виступі в актовому залі управління ПАТ «ЕК «Житомиробленерго».

           Працівники Товариства також готувалися до цієї події,  та на зібрані кошти придбали подарунки, які стануть у нагоді малечі. Це настільні  ігри,  іграшки,  книжки і солодощі.  Стане у нагоді дітлахам справжня шкільна дошка із спеціальним приладдям, за допомогою якої готуватимуться до шкільних  занять.

           Колектив ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» бажає вихованцям Денишівського дошкільного дитячого будинку міцного здоров’я  і щасливої долі.