СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 21.12.2017

Вітання з Днем енергетика

Шановні колеги!

Щиро та сердечно вітаю усіх працівників нашого колективу  ПрАТ «ЕК «Житомиробленерго» із нашим професійним святом – Днем енергетика!

Важливість та значимість нашої професії давно визнана людьми. Електроенергетика сьогодні є основою економіки країни, а працівники цієї галузі по праву вважаються творцями прогресу, поступу та розвитку. Цілодобово,у будь-яку пору року, а найбільше – у часи екстремальних ситуацій, саме до нас звернені погляди та устремління всього суспільства і наш обов’язок бути у стані граничної готовності ми неодноразово доводимо. Сумлінна і самовіддана праця, помножена на високий професіоналізм енергетиків стали символами нашої професії. Нас з вами згуртовує як висока відповідальність, так і почуття громадянського обов’язку, оскільки специфіка нашої діяльності вимагає виняткових і найкращих людських якостей: поваги до споживача нашої продукції, відповідальності за життя і здоров’я людей, патріотизму у всіх його проявах.

З нагоди свята від імені Правління компанії та від себе особисто дозвольте щиро привітати кожного члена нашого колективу, наших уславлених ветеранів, які невтомною і звитяжною працею створювали наш нинішній, справді могутній виробничий потенціал, запроваджували і зміцнювали найкращі традиції української енергетики. Бажаю Вам, шановні друзі, міцного та надійного здоров’ я, гідного достатку, чудового і справді святкового настрою. Зичу щастя й радості у сім’ ях енергетиків і найбільше сподіваюсь на мирне і чисте небо над нашою державою!

Наше професійне свято випадає на той час, коли природа робить найдовшою ніч і найкоротшим день. Тим самим, наче підкреслюючи значимість і важливість нашої професії. Вже невдовзі ми з Вами зустрічатимемо Новий рік, а також очікуватимемо на прихід Різдва Христового. Вітаю Вас із святковою новорічно-різдвяною порою, бажаю усіх земних гараздів, оновлення, здійснення надій та сподівань!

З повагою
Голова Правління
Олексій Шекета

Щастя енергетика - виконує Павло Зібров

Прослухати музичне вітання.