СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 25.11.2015

Акція. До Дня Збройних Сил України правління ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» привезе бійцям теплі та смачні подарунки від трудового колективу енергокомпанії

ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» оголошує акцію по збору коштів, для підтримки військових Новоград-Волинської 30  окремої механізованої бригади, які захищають мир у зоні проведення АТО. На зібрані кошти будуть придбані найнеобхідніші речі, які  у зону проведення АТО доставить Голова та члени Правління ПАТ «ЕК «Житомиробленерго». Крім речей також є потреба у фруктах (яблука). Кожен, хто долучиться до акції, тим самим виявить підтримку українським бійцям та таким чином зможе привітати їх з Днем Збройних Сил України, який відбудеться 6 грудня.

 

Термін акції: 25 листопада - 04 грудня 2015року.