СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 04.11.2015

Діти сільських шкіл Житомирської області потребують уваги не меншої ніж міських

Діти наше майбутнє, саме з  таким лозунгом часто виступають посадовці, коли обговорюють ті чи інші питання, пов’язані з садочками та школами. Але насправді – діти – наше сьогодення! Саме сьогодні вони потребують уваги, турботи, опіки і,  авжеж, любові.

Україна  наразі перебуває в непростих умовах, пов’язаних з подіями на сході.  Вона обов’язково встане  з колін, але в умовах теперішніх зростають наші діти. Саме зараз, а не колись у майбутньому, вони потребують якісного і відповідального  підходу з боку дорослих у наданні навчальних послуг в школах.

Педагогічні колективи і батьки це розуміють, тому й намагаються достукатися  до благодійників з проханням допомогти.

Компанія «Житомиробленерго» на чолі з Олексієм Шекетою пріоритетними напрямками у наданні благодійної діяльності наразі вважають підтримку бійців АТО та піклування про дітей.

Два комп’ютери нещодавно  було передано енергопостачальною компанією  Попільнянській гімназії. Вчителька хімії з 40-ка річним стажем Ступак Марія Іванівна високо оцінила  допомогу комп’ютерами, й розказала: «У нас у школі є Інтернет. Це таке величезне доповнення, уроки будуть більш сучасні більш наповнені, доступною буде діткам сучасна бібліотека. Ми працюємо  заради дітей, ми працюємо на результат».

Директор гімназії Віктор Дмитрович Кравчук зазначив: «Є уроки дистанційного навчання з будь якого предмету.  Коли таке навчання є доступним, цим треба скористатися. Чесно говорячи, здивований, що так швидко відгукнулися й допомогли». Віктор Дмитрович додав, що Олексій Шекета тримає слово – сказав - зробив.

Завдяки встановленим метало пластиковим вікнам, теплішими стали шкільні стіни Кам’янської школи, тож навчатися тут буде комфортніше.  Директор школи Наталья Іванівна Ясінська подякувала Олексію Шекеті за допомогу та  зазначила, що в школі навчається 65 дітей і те, що зробили енергетики є дуже важливим для них.

Для проведення презентацій  в Андрушківській школі є проектор, але не було ноутбука, тож проектор стояв без діла. Використовувати потенціал сучасних  технологій учителям, знову ж таки, допомогли енергетики.  Новенького ноутбука отримала школа від «Житомиробленерго». Директор школи  Наталія Віталіївна Осадча подякувала Олексію Шекеті за чудовий подарунок  ювілярці, бо сільська школа в цьому році відзначає своє 50 річчя.

Голова Правління «Житомиробленерго» Олексій Шекета зазначив, що акція «Добрі справи» не є одноразовою. Ця робота ведеться постійно. Крім того, що ми всіляко підтримуємо бійців  АТО, ми повинні працювати  і у напрямку мирного часу, вже є перші паростки миру, щоб  наші діти, наші жителі, і наші споживачі зрозуміли, що не все зараз є в такому критичному стані. Ми будемо продовжувати нашу роботу, будемо працювати також у напрямку організації безкоштовної юридичної допомоги учасникам АТО, щоб вони відчували підтримку, щоб вони могли відчувати себе захищеними, а саме основне щоб вони зрозуміли, що вони потрібні нашій країни, що є люди які не стоять осторонь, які роблять добро. Наші добрі справи - приклад іншим підприємствам і є основним рушієм у цьому напрямку.