СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 03.11.2015

Прийняли участь у технічній раді

Технічні директори енергопостачальних компаній з’їхалися до Одеси, де проходила технічна рада ТОВ «ВС «Енерджі Інтернейшнл Україна».

Розглядалися питання виконання попередніх завдань, аналізувалися основні технічні показники енергопостачальних компаній з ремонту та технічного обслуговування електричних мереж за 9 місяців поточного року. Учасники техреди приділили особливу увагу питанням  наявності аварійного запасу та готовності технічних засобів, для виконання аварійно-відновлювальних робіт в осінньо-зимовий період, наявності організаційно-технічних заходів щодо виконання обсягів САВН, АЧР, ГАВ і обмежень, заданих ОЕС. Підіймали для обговорення питання стану аварійності в електромережах енергопідприємств. Також підвели підсумки виконання компаніями інвестпрограм за 9 місяців. Зосередили увагу на питанні електротравматизму та заходах щодо його запобігання.

Не обійшли увагою питання про зміни у законодавстві України щодо регулювання виробництва енергії з альтернативних джерел та  питання про особливості виконання ремонтів силових трансформаторів із заміною обмоток.

Провели ряд презентацій, серед яких – презентація на тему «Роз’єднувачі напругою 110-220 кВ виробництва Київського заводу високовольтної апаратури.»

Завершилася техрада ознайомленням з технічними рішеннями, прийнятими при будівництві підстанції ПС -110/6 кВ Маразліївська ПАТ «Одесаобленерго».