СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 02.11.2015

Житомирщина об’єднує Україну! У Бердичеві стартував XV Чемпіонат України з міні-футболу.

Нарешті стартував 15 Чемпіонат України з міні-футболу серед аматорських команд енергокомпаній, організатором якого стала компанія «Житомиробленерго», команда якої у 2014 році виборола срібло Чемпіонату. Вперше в історії Житомирщина приймає чемпіонат, який єднає Україну.

2 листопада до Бердичева приїхало 240 спортсменів зі всієї України, яких об’єднує не тільки любов до футзалу, а й обрана професія - енергетика. Красиві, молоді, амбітні – усі налаштовані на перемогу. Першим зустрічав гостей духовий оркестр «Енергія» ПАТ «ЕК «Житомиробленерго». Капітанам 16 команд з 16 областей країни вручили гарні й смачні короваї.

Відкриття Чемпіонату відбулося у Палаці Культури. Почесну місію - відкриття Чемпіонату виконали Голова Правління ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» Олексій Шекета та Бердичівський міський голова Василь Мазур. Під час відкриття на сцену винесли перехідний кубок Чемпіонату, який привіз переможець минулого Чемпіонату - команда "Кіровоградобленерго". Олексій Шекета в привітальному слові подякував керівникам підприємств за підтримку спортсменів, та за те, що незважаючи на не просту ситуацію в країні, віднайшли можливості прийняти участь у цьому чемпіонаті. «Упевнений, що фортуна сприятиме кожному, але переможе той, хто найбільше цього хоче», - зауважив Олексій Шекета. В свою чергу, Василь Мазур побажав командам успіхів, згадавши при цьому багато відомих спортсменів, які змагалися у Бердичеві і, звертаючись до спортсменів, додав: «Ви привезли з собою багато позитивної енергетики від енергетиків». ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» приготувало гостям гарний подарунок – концертну програму.

Чемпіонат проходитиме у спортивному центрі ЛАВ (м.Бердичів) з 3 по 6 листопада. Фінальна гра та нагородження переможців відбудуться 6.11.15. Крім змагань на учасників чекає ознайомлення з перлами Житомирщини, підготовлена екскурсійна програма.

Як повідомлялося раніше, відбулося жеребкування 15 Чемпіонату України з міні-футболу серед аматорських команд енергокомпаній в режимі реального часу, в результаті якого складено розклад змагань.