СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 01.11.2015

Наші співчуття

Пішов із життя досвідчений енергетик, хороший сім’янин, товариш – Пижик Володимир Васильович – таким знаємо його ми – колеги та люди нашого міста. Завжди пам’ятаємо його всебічну товариську підтримку, ділову допомогу, мудрі поради та постійну зацікавленість в тому щоб Новоград-Волинський район електричних мереж був одним із перших в області.

Володимир Васильович віддав енергетиці понад 17 років, почавши працювати в Новоград-Волинському РЕМ з 02.01.1997 року на посаді майстра. З 09.08.2000 року працював на посаді заступника головного інженера РЕМ, з 17.06.2002 року по 10.02.2014 рік - головним інженером РЕМ. у 2013 році він був нагороджений нагрудним знаком «За заслуги в розвитку енергетики Житомирщини».

Свідомість ніяк не хоче сприйняти те, що наш колега пішов від нас назавжди. Пішов, але залишив по собі вагомий слід.

Колектив Новоград-Волинського РЕМ висловлює глибокі співчуття мамі Ганні Максимівні, донькам Наталії Володимирівні та Ганні Володимирівні, рідним та близьким.

Світла пам'ять про Пижика Володимира Васильовича назавжди залишиться в наших серцях. Нехай свята земля береже Ваш вічний спокій. Царство Небесне душі Вашій і вічна пам'ять.