СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 29.10.2015

Конференція трудового колективу

27 жовтня відбулася  конференція трудового колективу  ПАТ”ЕК”Житомиробленерго”    по підсумкам виконання колективного договору за дев’ять місяців  2015р. і в цілому за 2013-2015 р.р. та прийняття колективного договору    на 2015 – 2017 роки. На початку було обрано робочі органи Конференції: Президію конференції (Голова Правління Шекета О.М., голова профспілки Невмержицький М.М., Голова ЦР Незалежної галузевої професійної спілки енергетиків України Погорілий В.В., директор фінансовий Бабак Т.В., голова цехкому Бердичівського РЕМ Рихальська О.Л.), а також комісію з вироботки проекту рішення конференції та  секретаріат конференції.

Голова Правління Товариства Олексій Шекета звітував перед делегатами конференції про  виконання колективного договору за цей період.  Крім того він зазначив, що споживання електроенергії у порівнянні з минулими роками зменшилося. Це свідчить про зниження активності промислових підприємств Житомирської області. Олексій Михайлович відмітив гарну роботу колективу з побутовими споживачами, зосередив увагу на незадовільному стані охорони праці через нещасні випадки, які сталися у звітному періоді, незважаючи на те, що працівники енергокомпаній на 100% забезпечені засобами захисту, робота з охорони праці має бути посилена, життя і здоров’я людини – понад усе. Олексій Шекета прокоментував і питання стосовно заробітної плати працівників, запевнивши у тому, що рівень заробітної плати буде достойний. Перші кроки вже відбулися – електромонтрери, які працюють у полі у будь яку погоду,  вже відчули позитивні зрушення у цьому питанні.

Голова Профспілки Михайло Невмержицький прозвітував перед трудовим колективом по таким напрямкам діяльності як, забезпечення соціально-економічного захисту членів профспілки,  статутно-організаційної роботи, оздоровлення працівників та членів їх сімей, спортивної  роботи. Із гордістю Михайлом Миколайовичем було відмічено, що за кілька днів ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» на правах господаря проводить  у м.Бердичеві  Чемпіонат України з міні-футболу серед аматорських команд енергокомпаній, в якому беруть участь команди з 16 ти областей країни.

У своєму виступі перед трудовим колективом Валерій Погорілий поділився новиною про те, що напередодні НКРЕКП було прийнято постанову про новий порядок формування заробітної плати працівників енергетичної галузі, ініціатором цих зрушень була ЦР Незалежної галузевої професійної спілки енергетиків України.

 Із пропозиціями щодо змін і доповнень до колективного договору виступила Тамара Володимирівна Бабак, зосередив   ши увагу на новому порядку преміювання працівників, основними чинниками, які впливатимуть на рівень премій будуть виконання планів з реалізації електроенергії та ТВЕ.

Начальник відділу кадрів  Тамара Михайлівна Полевчук доповіла, що змін і доповнень до правил внутрішнього трудового розпорядку не відбулося, а голова комісії з трудових спорів Андрій Дмитрович Коваль зазначив, що скарг за звітний період не надходило.

            На конференції одноголосно прийняли новий колдоговір на 2016 -2017 роки, затвердили правила внутрішнього розпорядку. Відтепер справа за делегатами конференції - вони мають донести інформацію до кожного працівника великого колективу енергетиків.