СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 19.08.2015

Нарешті досягли домовленостей з житомирським водоканалом

Відбулася нарада за участю Голови Правління ПАТ «Житомиробленерго» Олексія Шекети , в.о. голови Житомирської міськради Любові Цимбалюк та керівника КП «Житомирводоканал» Михайла Ничипорука. Під час наради вдалося досягти певних домовленостей щодо розрахунків житомирського водоканалу за використану електричну енергію. Адже заборгованість даного підприємства станом на 1 серпня складає майже 24 млн.грн.

  

Житомиробленерго, розуміючи стан справ КП «Житомирводоканал» та з метою стабілізації ситуації, піде на певні поступки в частині недопущення відключення об’єктів, що забезпечують підкачку води від електропостачання, але за умови, що водопостачальне підприємство виконає свою частину цих домовленостей – забезпечення на протязі серпня-вересня рівень оплати за спожиту електроенергію не менше ніж 4,2 млн грн. щомісячно.

Впевнені, що очільники міста та КП «Житомирводоканал» розуміють усю повноту відповідальності перед мешканцями міста, тож ПАТ «Житомиробленерго» сподівається, що підчас опалювального періоду житомиряни будуть зі світлом і з водою.