СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 10.08.2015

Поборемо крадіїв разом!

ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» постійно вживає різноманітних заходів по посиленню охорони енергообєктів. Адже крадіжка усього одного «дріб’язкового», на перший погляд,  елемента обладнання трансформаторної підстанції або вимикача, виводить обладнання з ладу на тривалий час та спричиняє відсутність електропостачання населених пунктів. Зауважимо, що злодій ніколи не переймається тим, що така крадіжка також може спричинити послаблення стійкості опор та короткі замикання, що в свою чергу може нанести додаткової шкоди безпосередньо ні в чому не винним громадянам.  Не говорячи про те, що крадій не переймається власним життям – під час скоєння такої крадіжки, ймовірність бути враженим електричним струмом надзвичайна висока. В Україні за 7 місяців 2015 року при крадіжках енергетичного обладнання загинуло 5 людей. Не минула ця біда і Житомирщину. Як вже повідомлялося, при спробі крадіжки елементів енергообладнання у м.Бердичеві загинув молодий чоловік.

ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» закликає органи місцевого самоврядування, окремих небайдужих  мешканців  міст, сіл та  селищ бути пильними! При виявленні біля трансформаторних підстанцій або інших енергооб’єктів  осіб без  розпізнавальних знаків – емблеми ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» просимо терміново дзвонити:

 Телефон довіри –(0412) 40-21-28, Кол-центр – (0412) 40-21-50, відділ економічної безпеки (0412) 40-20-67.

Будемо вдячні за конфіденційні  повідомлення щодо крадіжок електроенергії та енергообладнання. Кожен з нас спроможний не тільки запобігти злочину, але й можливо врятувати чиєсь життя!