СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 16.05.2018

Сервісний центр Житомиробленерго до Ваших послуг

Сервісний центр АТ “ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО” було створено за принципом єдиного вікна для покращення якості обслуговування споживачів електричної енергії Житомирської області. Сервісний центр має зручне розташовання у центрі міста Житомира. В оснащеному відповідно до вимог сучасності осередку сервісного обслуговування споживачів працюють досвідчені спеціалісти  АТ “ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО” та інших підприємств-надавачів комунальних послуг міста та області.

Кожний споживач, який отримує комунальні послуги, може отримати кваліфіковану консультацію щодо послуг електропостачання, водопостачання, теплопостачання та, за бажанням, розрахуватися за отримані комунальні послуги. Оператори вносять покази лічильників, надають рахунки до сплати, проводять вивірку заборгованості та перерахунки, видають довідки на субсидії, переоформляють договори про користування послугами, оформляють пільги. Громадянам, що мають намір стати споживачами електричної енергії або споживачів, що потребують перебудови житла видаються технічні умови та технічні проекти. Гармонійно тут розмістився й надає консультації Інформаційно-консультаційний центр Товариства.

Адреса Сервісного центру АТ “ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО”: м.Житомир, вул.Перемоги,10.
Графік роботи: пн-пт-9-18:00, сб-9-13:00, нд-вих.